Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (15/4 - Πάσχα 2016)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, από την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 έως και την Κυριακή του Πάσχα, 1 Μαΐου 2016, έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 16 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Αρκοχώρι επί τη εορτή των Αγίων Αγάπης, Ειρήνης και Χιονίας.

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Οι προφητείες σήμερα".

Την Κυριακή 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού όπου θα τελέσει και χειροτονία πρεσβυτέρου.

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Η κατάκριση".

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού και θα τελέσει χειροτονία διακόνου.

Την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας όπου θα τελέσει και την τελετή της Βαϊοφόρου.

Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

Την Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος (Αγίου Νεκταρίου) Βεροίας.

Την Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.

Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Νησέλι.

Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Δάσκιο.

Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσσης Βεροίας.

Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.
Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στις Μεγάλες Ώρες και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Χριστού ενορία Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος Βεροίας.

Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος, στις 12:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς και εν συνεχεία θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 7:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο