Στην 1η θέση των Πανελλήνιων Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας 2016 το 3ο ΓΕΛ Βέροιας

ΔΤ: Η Διευθύντρια Κορδονίδου Ελισάβετ και ο Σύλλογος Καθηγητών του  3ου ΓΕΛ Βέροιας εκφράζουν τα ολόθερμα συγχαρητήρια τους στους μαθητές της ομάδας Επιχειρηματολογίας του σχολείου και στις  υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Τσιτσερδώνη Ρούλα και Αβραμίδου Πελαγία  που συμμετείχαν και κατέκτησαν την 1η θέση στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2016 στην Αθήνα.

Τους αγώνες Αντιλογίας  διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια “Πολύτροπη Αρμονία” σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή “Jeanne d’ Arc», το 1o ΓΕΛ     Παπάγου και τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, υπό την αιγίδα του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ομάδα του σχολείου μας, ύστερα από τη μεγάλη νίκη της στους  προκριματικούς αγώνες για την Περιφέρεια της Κεντρικής  Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε επιτυχώς στους  2ους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων "Πολύτροπη Αρμονία" και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στα αμφιθέατρα του Κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).
Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές: Δάρα Αθανασία (πρώτη ομιλήτρια), Μαυρίδης Αναστάσιος (δεύτερος ομιλητής), Παπαδοπούλου Μαρία (τρίτη ομιλήτρια), Νούλα Μελίνα(βοηθός), Τσατίρη Χρύσα (βοηθός). Την πολύτιμη στήριξή τους στην ομάδα προσέφεραν οι συμμαθήτριες τους και μέλη της ομάδας επιχειρηματολογίας του σχολείου, Απλακίδου Παναγιώτα, Ζησιοπούλου Χριστίνα, Ιωακειμίδου Ειρήνη  και ο συμμαθητής-μέλος Σερέμετας Νικόλαος που τους στήριζαν  και τους εμψύχωναν τόσο πριν όσο και μετά από κάθε αγώνα. Τα παιδιά συνόδευαν επίσης οι προπονήτριες φιλόλογοι, κ. Τσιτσερδώνη Ρούλα  και Αβραμίδου Πελαγία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο