"Στίχοι και Ήχοι Αγάπης" από το 2ο και 4ο ΓΕΛ Βέροιας

Την Παρασκευή 8-4-2016 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  με τίτλο: "Στίχοι και Ήχοι Αγάπης ". Τη διοργάνωσή της είχαν σε συνεργασία οι ομάδες Φιλαναγνωσίας του 2ου και 4ου Λυκείου Βέροιας. Θέμα της εκδήλωσης ήταν η Αγάπη μέσα από την Ποίηση και τη Μουσική και συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί και των δύο σχολείων.

Την παράσταση παρακολούθησαν η Διευθύντρια Δ.Ε. Ημαθίας κ. Αναστασία Μαυρίδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γίωργος Σοφιανίδης, η Σύμβουλος Φιλολόγων Ημαθίας κ. Χριστίνα Αραμπατζή, ο κ. Νίκος Μαυροκεφαλίδης Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους μαθητές.
Οι μαθητές αφηγήθηκαν, δραματοποίησαν, τραγούδησαν και υποστήριξαν χορευτικά ποιήματα του  Βρεττάκου ,του Γκανά, της Δημουλά, του Ελύτη,  του Καβάφη, του Κορνάρου, του Λειβαδίτη, του  Μαρκόπουλου, της Πολυδούρη, του Ρίτσου, του Σεφέρη, του Φωστιέρη και του Χριστιανόπουλου.

Ήταν μια παράσταση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με την ποικιλία, τις εναλλαγές και το δέσιμο των μαθητών μεταξύ τους, αποτέλεσμα της γόνιμης συνεργασίας των δύο σχολείων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το Δημόσιο Σχολείο παρά τις αντίξοες συνθήκες παράγει πολιτισμό.
Ευχαριστούμε θερμά την ΚΕΠΑ Βέροιας για το χώρο και τη βοήθεια που μας προσέφερε καθώς και τη χορογράφο του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ,  Χωματά Κυριακή για τη συνδρομή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αφιερώνοντας πολύτιμο  μέρος από τον ελεύθερο χρόνο τους καθώς και τους εκπαιδευτικούς Δεδικούση Μ., Παπαδοπούλου Α., Πατόπουλο Γ.,  Σαρηγιαννίδου Ε., και   Βασιλειάδου Σ.  που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΕΛ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΕΛ      
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ   ΘΕΟΤΟΚΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο