Τα "μαζεύει" μετά το... κράξιμο ο Τσιπίδης για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μπάσκετ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον... αυτοδιορισμό κάποιου κυρίου ονόματι Απόστολος Τσιπίδης ως προέδρου της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, λάβαμε e-mail επανόρθωσης από τον επονομαζόμενο "Όμιλο ROYAL CLUB Βέροιας" (μην ψάχνετε να βρείτε που εδρεύει κλπ, δεν υπάρχει πουθενά), που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα "παιχνίδια" που κάνουν με το ιστορικό όνομα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.

Αν δεν είχε βγάλει ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μπάσκετ σχετικά με τις συζητήσεις με τον εν λόγω κύριο, δεν θα ασχολούμασταν καθόλου, καθώς έχουμε πλέον πεισθεί πως δεν αξίζει την σοβαρή μας ενασχόληση. Ωστόσο, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ "άνοιξε" το θέμα και καλά θα κάνει να το ξεκαθαρίζει, μια και καλή.

Για λόγους δεοντολογίας (επειδή δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και την αφορμή που αυτή εκδόθηκε), δημοσιεύουμε παρακάτω την απάντηση του αυτοαποκαλούμενου "Ομίλου ROYAL CLUB Βέροιας" (μεταξύ μας, ο Τσιπίδης - άντε και 1-2 άτομα ακόμα - πιστεύουμε ότι κρύβονται από πίσω και όχι τμήματα και... διευθύνσεις), που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα/

Μάλιστα, επειδή έχουμε βάσιμες υποψίες ότι το όλο θέμα έγινε απλά και μόνο για να κερδίσει δωρεάν προβολή ο εν λόγω κύριος και οι... μασωνικές του ενασχολήσεις, δεν θα επανέλθουμε, επ' ουδενί λόγω, παρά μόνο αν ανακοινωθεί κάτι επίσημα από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μπάσκετ, στον οποίο, άλλωστε, το InVeria.gr έχει την τιμή να είναι για τη σεζόν 2015-2016 Χορηγός Επικοινωνίας (δεν αποτελεί την επίσημη φωνή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ούτε θα παραβλέπαμε ποτέ ενδεχόμενα κακώς κείμενα, για να μην παρεξηγηθούμε), γεγονός που μας δίνει ένα λόγο παραπάνω να μας ενοχλεί όταν κάποιοι "παίζουν" ή επιχειρούν στην πλάτη του.

Η νέα ανακοίνωση - διόρθωση:

Σε συνέχεια προηγούμενης Ανακοίνωσης - Δελτίο Τύπου και προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αναφορά του κυρίου Απόστολου Τσιπίδη ως προέδρου του Φιλίππου Βέροιας έγινε εκ παραδρομής. Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο κύριος Απόστολος Τσιπίδης έχει εκφράσει δημοσίως την βούληση και πρόθεσή του να είναι δίπλα στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου και να εμπλακεί ενεργά σε ρόλο και με τρόπο που θα αποσαφηνιστεί μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα δεν θα αφορά την θέση του προέδρου.
Η προαναφερθείσα Ανακοίνωση δεν βαραίνει τον κο Τσιπίδη Απόστολο, καθώς υπήρχε λάθος συντακτική έκφραση και την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ομίλου ROYAL CLUB Βέροιας. Θα θέλαμε επίσης να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγγνώμη για τυχόν προβλήματα και αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη και στο τμήμα μπάσκετ λόγω της ανωτέρω ατυχούς παραπληροφόρησης και να σας ενημερώσουμε πως είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.


Εκ της Διεύθυνσης Επικοινωνίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο