Θερμά συγχαρητήρια Α. Μαυρίδου σε μαθητές Λυκείου Ριζωμάτων για διάκριση στο GRAND PRIX

ΔΤ: Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα. Αναστασία Μαυρίδου, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε  την Παρασκευή  15  Απριλίου 2016,  στα γραφεία της Β/θμιας, τους μαθητές του Λυκείου Ριζωμάτων, την εκπαιδευτικό, κα. Κυριακίδου Άννα και τον Διευθυντή του σχολείου,  κο. Μιχαήλ Μπίκο.

Η συνάντηση δεν ήταν εθιμοτυπική αλλά συγχαρητήρια και μάλιστα πολύ θερμή. Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου, Γκεκοπούλου Αγγελική, Δέλλας  Γεώργιος, Μισοκέφαλου Αντωνία και Ταλιώνα Δέσποινα  κατέκτησαν την ανώτατη διάκριση στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας, GRAND PRIX, για την ταινία «Η Γεύση των Λέξεων».

Η Διευθύντρια συνεχάρη τους νικητές μαθητές αλλά και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό που με το χιούμορ και τη φαντασία τους έδωσαν «γεύση» στις λέξεις και μέσα από την πεντάλεπτη ταινία τους έδωσαν με ιδιαίτερη δημιουργικότητα, δύναμη στο λόγο.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ με τα πιο θερμά λόγια για την νικητήρια εκπροσώπηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στο διαγωνισμό. Η επιλογή του θέματος αλλά και της συνεργασίας σας υπήρξε ιδιαιτέρως εύστοχη, γεγονός που συνέβαλε στην απόλυτη επιτυχία. Αγκαλιάσατε την μορφωτική σας αυτή προσπάθεια και τιμήσατε την ελληνική εκπαίδευση. Θερμά συγχαρητήρια στο Διευθυντή κο Μπίκο και την καθηγήτρια σας κα Κυριακίδου , οι οποίοι φρόντισαν με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον, κάθε λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας συνάμα μια εξαιρετική συνεργασία προς όφελος του σχολείου τους. Εύχομαι πραγματικά να πρωτοστατείτε σταθερά σε κάθε εκπαιδευτικό δρώμενο και να αριστεύετε στη ζωή σας» τόνισε η κα Μαυρίδου στο λόγο της.

Συγχαρητήρια στους νικητές που δώσαν άρωμα,γεύση και χρώμα στις λέξεις!!!!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο