Βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην οδό Εληάς - Χωρίς νερό μεγάλο τμήμα της Βέροιας μέχρι το πρωί

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό νερού, σε πεζοδρόμιο της οδού Εληάς σημειώθηκε πριν λίγη ώρα (βράδυ Τετάρτης 13/4), με αποτέλεσμα η πίεση του νερού σε πολλά σημεία της Βέροιας να έχει πέσει, ενώ σε πολλές περιοχές θα κοπεί τελείως η παροχή νερού, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Το σπάσιμο του αγωγού δημιούργησε "ποτάμι" στην οδό Ελιάς και την λεωφόρο Ανοίξεως και το συνεργείο της ΔΕΥΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αρχικά απομακρύνει τα νερά και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην αποκατάσταση.

Όπως καταλαβαίνετε, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το InVeria.gr από τον διευθυντή της ΔΕΥΑΒ Θωμά Αχτσή, πριν το πρωί είναι δύσκολο να επανέλθει το νερό στις περιοχές που θα κοπεί. Χρειάζεται υπομονή και κατανόηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ώρα 10.26 μμ.

Με δελτίο Τύπου η ΔΕΥΑΒ ενημερώνει σχετικά με το θέμα:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας ανακοινώνει ότι λόγω έκτακτης σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό στην περιοχή της «Ελιάς» στη Βέροια, διακόπηκε η ομαλή υδροδότηση μεταξύ των οδών Μητροπόλεως – Βενιζέλου - Ανοίξεως και των κοντινών περιοχών. Επειδή η βλάβη βρίσκεται σε τέτοιο σημείο, ενδέχεται να επηρεαστεί ο ομαλή υδροδότηση και άλλων σημείων στο κέντρο της πόλης της Βέροιας.  

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΒ εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία λόγω της σοβαρότητας αναμένεται να διαρκέσει όλο το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου. 

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να φροντίσουν για την επάρκειά τους σε νερό μέχρι την τελική αποκατάσταση της βλάβης, η οποία αναμένεται τις πρωινές  ώρες. 

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο