Με 3 νίκες το Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

ΔΤ: Άκρως και πέραν του δέοντος επιτυχημένη ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας –Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - σε επίσημους αγώνες Αθλητών με Αναπηρίες, αφού κατάφερε και κατάκτησε 3 μετάλλια και αντίστοιχες πανελλήνιες νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στην Αθήνα το διήμερο 21-22/05, καθιστώντας το, το καλύτερο πρωτοεφανιζόμενο σωματείο. 

Η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, Προπονητή Αθλητών με Αναπηρίες, κατάφερε και κέρδισε την τρίτη θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Κατηγοριών ΤΤ6-10 Ανδρών αποτελούμενη από τους Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη, Κοντονή Κωνσταντίνο και Κάπα Κωνσταντίνο. Στα ατομικά αγωνίσματα, ο αθλητής μας Κάπας Κωνσταντίνος, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ8 Ανδρών, αφού ηττήθηκε στον τελικό, μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό και τέλος, η αθλήτρια μας Αντωνιάδου Φωτεινή, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ6 Γυναικών. Στην κατηγορία ΤΤ6 Ανδρών*, ο Κοντονής Κ. αποκλείστηκε στα Προημιτελικά και ο Καραγιάννης στην Α’ Φάση.

Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του σωματείου μας σε αγώνες, αλλά και η πρώτη συμμετοχή όλων των αθλητών μας, εκτός του Καραγιάννη,.  Όλοι οι αθλητές μας έχουν κινητικές αναπηρίες.
(*Οι αθλητές χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με τη βαρύτητα της αναπηρίας τους. Όσο μεγαλώνει η κατηγορία, τόσο μικρότερο είναι η σοβαρότητα της κινητικής αναπηρίας)
** Ο αθλητής μας Γαλανούδης Ελισσαίος, δεν αγωνίστηκε τελικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο, λόγω προβλήματος στο Classification.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες! 

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες, σύντομα στην ιστοσελίδα μας www.r4rehab.blogspot.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο