Συλλέγουν στο Άμστερνταμ ρούχα για την "Πρωτοβουλία για το Παιδί"!

Καμπάνια για την συλλογή ρούχων για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" κάνει η Ελληνική Κοινότητα Άμστερνταμ και Περιχώρων, καλώντας του Έλληνες της Ολλανδίας να συμμετάσχουν στη δράση, προκειμένου να στηριχθεί το έργο της "Πρωτοβουλίας".

Σε σχετική ανακοίνωση στο facebook αναφέρεται:

Συλλογή ρούχων για παιδιά 4 ως 11 χρονών, στηρίξτε την κοινή μας δράση, διαδώστε το!
Clothing collection for children 4-11 years, support our joint action!

Kleding inzameling voor kinderen 4-11 jaar, steun onze gezamenlijke actie! INFO HERE https://goo.gl/M62ywy

Ελάτε να βοηθήσουμε και να μαζέψουμε ρούχα για το ίδρυμα «Πρωτοβουλία για το Παιδί» που κάνει σπουδαία δουλειά στο νομό Ημαθίας στην Ελλάδα.

Το ίδρυμα "Help Children in Greece" Help Children In Greece με έδρα στο Άμστερνταμ, με την επικοινωνιακή υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας του Άμστερνταμ και περιχώρων, και τη συνεργασία του Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού", σας καλεί να φέρετε ρούχα για παιδιά ηλικίας 4 ως 11 χρονών, κατά την διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο passage του De Hallen, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, από τις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, όπου θα παραλαμβάνουν τα ρούχα και θα σας ενημερώνουν παράλληλα για τις δράσεις τους.

Η διεύθυνση του De Hallen και πληροφορίες το πως θα έρθετε εκεί είναι σε αυτό το σύνδεσμο https://goo.gl/maps/237hUZ7c4kt

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστοχώρο http://www.propaidigr.org

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Aleksandros Hliadhs που με την μεταφορική του εταιρία αναλαμβάνει να μεταφέρει τα ρούχα που μαζευτούν στην Ελλάδα!

Ας τον στηρίξουμε και εμείς με τη σειρά μας επιλέγοντας την εταιρία του, όταν θέλουμε να μεταφέρουμε κάτι από και προς την Ελλάδα!

Η κοινωνική επιχειρηματικότητα και η αλληλεγγύη στη πράξη

Η Ελλάδα είναι Παντού!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο