Βρέθηκε πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα που κλάπηκε με περίεργο τρόπο από το Νοσοκομείο Βέροιας

Σε αποθήκη καταστήματος στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα που κλάπηκε από το Νοσοκομείο Βέροιας στις 21 Ιουνίου 2016, με ιδιαίτερα «πρωτότυπο» τρόπο.

Στο Νοσοκομείο Βέροιας αρχικά εμφανίστηκε κάποιος ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι είναι εκπρόσωπος τμήματος συντήρησης μεγάλης εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων και ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα έπρεπε να γίνουν συντηρήσεις και μετατροπές για να εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Λίγες μέρες αργότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας τρία άτομα φόρτωσαν το μηχάνημα σε φορτηγάκι τύπου “βαν” και όταν δυο μέρες αργότερα οι αρμόδιοι ρώτησαν για το πότε θα επιστραφεί η εταιρεία δήλωσε πλήρη άγνοια για το συμβάν.

Τότε έγινε αντιληπτό ότι ο φερόμενος συντηρητής και αυτοί που το μετέφεραν είχαν στήσει μια καλοσχεδιασμένη απάτη για να αφαιρέσουν το μηχάνημα από το Νοσοκομείο Βέροιας και να φύγουν σαν κύριοι.

Το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας μετά από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν το μηχάνημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε αποθήκη καταστήματος ιατρικών ειδών και μηχανημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν ακόμη γνωστές.

Το βέβαιο είναι ότι από την Ασφάλεια Βέροιας εξετάζεται πλέον ο ρόλος των προσώπων, η πιθανή εμπλοκή και άλλων και το ενδεχόμενο να πρόκειται για ευρύτερο κύκλωμα.

Πηγή: verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο