Οι προτάσεις Χασιώτη και Πατσίκα που προκάλεσαν... σούσουρο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Να έρθει σε επαφή με τον Μητροπολίτη και να του ζητήσει να συστρατευθεί στον αγώνα κατά του χαρακτηρισμού όλης της Βέροιας ως αρχαιολογικού χώρου, πρότεινε ο πρώην Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Χασιώτης στον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη...

Ο κ. Χασιώτης μιλώντας για τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο Δήμος, τόνισε πως ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων θα πρέπει να συμμετέχει στην επιτροπή αγώνα. "Και στο παρελθόν, όταν έμπαιναν τέτοια θέματα, ο Σεβασμιώτατος έδειξε ότι έχει εύηκοον το ους σε ότι αφορά τους πολίτες και το ποίμνίο του, να είστε σίγουρος ότι θα συμμετέχει, αλλά θα πρέπει να συμμετέχει και να πιεστεί να συμμετέχει", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Δήμαρχος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η πρόταση αυτή προκάλεσε σε ορισμένους μειδίαμα και έγινε ένα μικρό "σούσουρο", για λόγους που δεν έγιναν - σε... εμάς τουλάχιστον - γνωστοί!

***

Επίσης, "σούσουρο" προκάλεσε η αναφορά του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ζήση Πατσίκα, περί της ανάγκης για δυναμική συμμετοχή στην επιτροπή αγώνα του αρμοδίου επί των τεχνικών θεμάτων αντιδημάρχου Βέροιας, καθώς με την οριοθέτηση αυτή η αντιδημαρχία Τεχνικών ίσως αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματα (όπως τουλάχιστον επισήμως αιτιολόγησε την ειδική αναφορά στην συγκεκριμένη αντιδημαρχία ο κ. Πατσίκας), εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για την μη συμμετοχή του αντιδημάρχου στην όλη συζήτηση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο