1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων

 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Βέροια (24-28 Αυγούστου 2016),  αποφασίστηκαν τα εξής:

Η διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, την Τετάρτη 24-8-2016 και από ώρες 20:30 έως 21:00, για την παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων με εκκίνηση την Πλατεία Ωρολογίου και τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου. 
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων με μέριμνα Τμήματος Τροχαίας Βέροιας. 
 
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».
 
Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος του παραπάνω μέτρου, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.- 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο