Στον Δεκαπενταύγουστο και την περιορισμένη ζήτηση λόγω… διακοπών
αποδίδουν οι έμποροι την χαμηλή τιμή που δίνουν στον παραγωγό για την
μπάμια.
«Δεν έχουμε μεγάλη παραγωγή για να πέσει η τιμή. Οι τιμές
κόβονται στα μέτρα του κάθε έμπορα», μας λέει ο Χρήστος Παυλίδης,
παραγωγός από την Ημαθία.
Η τιμή προς τον παραγωγό φτάνει το 1,20 ευρώ
σε λαϊκές και σούπερ μάρκετ και μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με αυτή της
πώλησης ενός κιλού… κρέατος.
Στην λαϊκή του Γκύζη πωλείται από δύο ως και 3,5 φορές
επάνω, με την τιμή να κυμαίνεται από 2,5 ως 4,5 ευρώ το κιλό, και στα
σούπερ μάρκετ η τιμή να φτάνει από 3,98 ως 4,20 ευρώ.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)