Περιμένουν και τον Παπαστεριανό στη ΒέροιαΟ Ελληνας μέσος είναι ακόμη ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Ξάνθη και στην «βασίλισσα του Βορρά» αναμένουν τη θετική του απάντηση.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, το είπε μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, στο τελευταίο φιλικό της Βέροιας. «Θέλουμε δύο ακόμη παίκτες για να είμαστε πλήρεις» υπογράμμισε ο τεχνικός της «βασίλισσας» και δεν αποτελεί μυστικό, ότι αναζητά παίκτες για την μεσαία του γραμμή και για την επιθετική.

Έναν ικανό χαφ και ένα κυνηγό θέλει ο τεχνικός της Βέροιας και σε ότι αφορά την μεσαία γραμμή, ο παίκτης που θεωρείται ίσως η καλύτερη λύση, είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο παίκτης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος από την στιγμή που αποχώρησε με την Ξάνθη και φυσικά η πρόσφατη μεταγραφή του Παντελή Καπετάνου στη Βέροια, ίσως ωθήσει και τον Παπαστεριανό σε μία ανάλογη απόφαση. Οι συζητήσεις κορυφώνονται και αυτό που περιμένουν στη Βέροια, είναι την θετική απάντηση και του Παπαστεριανού, ώστε να συγκεντρωθούν έπειτα στην τελευταία μεταγραφή του επιθετικού.

Στη Βέροια περιμένουν βέβαια και την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, σε ότι αφορά την αναβολή του πρωταθλήματος, που μοιάζει εξαιρετικά πιθανή. Για τη Βέροια, θα είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, καθώς πρόκειται για την ομάδα που ουσιαστικά άρχισε να «χτίζεται» αργότερα από κάθε άλλη, ενώ έρχονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Φυσικά σε μία τέτοια περίπτωση, θα προγραμματιστούν και άλλα φιλικά.
metrosport.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο