Θ. Θεοχαρόπουλος: «Πρώτα το συνέδριο του ενιαίου φορέα και μετά η εκλογή επικεφαλής του»

Θεοχαρόπουλος 
«Μέσα στο επόμενο εξάμηνο να έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα θέματα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Βασίλη Πάικο

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η άποψή μου είναι ότι ένα συνέδριο ενιαίου φορέα κανονικά θα έπρεπε να ήταν πρωθύστερο και στη συνέχεια βεβαίως να έχουμε τη διαδικασία της εκλογής από τη βάση. 

Αλλά από τη στιγμή που οι υπόλοιπες δυνάμεις, οι υπόλοιποι υποψήφιοι θέλουν -πιθανότατα- να προχωρήσουμε πρώτα στην εκλογή του επικεφαλής, προσωπικά δεν θα θέσω σε αυτή τη διαδικασία οποιαδήποτε προσχηματική δικαιολογία να μη προχωρήσουμε. 

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να προχωρήσουμε και μέσα στο επόμενο εξάμηνο να έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα θέματα. 

Το ποιός θα είναι αυτός ο φορέας και που θα είναι οι υποψήφιοι επικεφαλής έχουν σημασία. 

Διότι εγώ υποστηρίζω ότι στη χώρα μας χρειαζόμαστε ένα ενιαίο προοδευτικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα, ώστε να μην υπάρχει πλέον αυτός ο κατακερματισμός του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

* Για τη διαδικασία εκλογής επικεφαλής:

«Για να έρθουν οι προοδευτικοί πολίτες στη διαδικασία αυτή, θα πρέπει να έχουμε και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Και εγώ λέω ότι στη διαδικασία αυτή δεν θα αναμετρώνται ούτε κόμματα, ούτε προσωπικές ατζέντες, αλλά πολιτικές πλατφόρμες, οι οποίες θα μπορέσουν να οδηγήσουν αυτή την ευρύτερη παράταξη να βγει από το τέλμα στο οποίο ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο