Βέροια, Πέλλα, Αμμουλιανή, Γαλαξίδι, Κάρυστος στο DiscoverGreece.com


Το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, παρουσιάζει στο ταξιδιωτικό κοινό μοναδικές εμπειρίες από προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας. Μέσα από 5 ειδικές σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, προβάλλεται το τουριστικό προϊόν και αναδεικνύονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε προορισμού με τη μορφή ταξιδιωτικών εμπειριών.

Ταξιδέψτε στην Κεντρική Μακεδονία και ανακαλύψτε την Aμμουλιανή, ένα νησάκι που περικλείει ό,τι ονειρεύεστε για τις διακοπές σας. Περιηγηθείτε στις συνοικίες της Βέροιας, ενός προορισμού, προικισμένου με ασύγκριτη φυσική ομορφιά, μεγάλη ιστορία και πολιτιστικά επιτεύγματα.
Ανακαλύψτε την αναζωογόνηση που προσφέρει το νερό, αυτό το ελιξίριο ζωής σε όλες τις μορφές του, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες σε βουνά, ποτάμια, λίμνες και πηγές της Πέλλας.

Ανακαλύψτε την πηγή της ζωής στη Στερεά Ελλάδα με μια βόλτα στην Κάρυστο με τα νεοκλασικά κτήρια και τις όμορφες πλατείες. Εξερευνήστε το όρος Όχη, ένα όρος ξεχωριστής ομορφιάς με σπάνια χλωρίδα που μοσχοβολά, και έντονο ανάγλυφο, σκέτη πρόκληση για τους λάτρεις της πεζοπορίας.
 
Απολαύστε τη γραφικότητα και την ατμόσφαιρα νησιού σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του βουνού στο Γαλαξίδι, την ένδοξη άλλοτε ναυτοπολιτεία που διατηρεί την αίγλη και την αρχοντιά της.
Το πλάνο προβολής των προορισμών στο ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό κοινό, περιλαμβάνει προώθηση με αφιερώματα στην ψηφιακή πλατφόρμα και στα Social Media του Discovergreece.com, που ξεπερνούν το 1.000.000 φίλους.
 
Δείτε τις νέες ειδικές σελίδες:
 
1. Αμμουλιανή: Μια όαση στην αγκαλιά της Χαλκιδικής
 
2. Βέροια: Ένα ταξίδι στους αιώνες
 
3. Πέλλα: Αστείρευτη πηγή ευεξίας
 
4. Γαλαξίδι: Με τη γοητεία της ναυτοπολιτείας
 
5. Κάρυστος: Γνωστή, αγαπημένη και απρόσμενα όμορφη
Πηγή: reporter.gr 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο