Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στον Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής Κατηγορίας. 

Τα εισιτήρια χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Κανονικό (40 ευρώ), VIP (100 ευρώ - αριθμημένα καρεκλάκια), Ακαδημιών (20 ευρώ - για τους γονείς των αθλητών των filippos bc academies).

Όπως κάθε σαιζόν την τελευταία τριετία, έτσι και φέτος, το 10% των εσόδων από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διατεθεί στον Σύλλογο "Πρωτοβουλία για το Παιδί", το κοινωνικό έργο του οποίου ως γνωστόν στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

"Καλούμε κάθε φίλο του μπάσκετ, του αθλητισμού, της πόλης και του νομού μας γενικότερα να στηρίξει την ιστορική μας ομάδα. Διαχρονικός μας στόχος είναι η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου να επιτελεί όχι μόνο αθλητικό, αλλά προπάντων κοινωνικό έργο με πολλαπλές εκφάνσεις.

Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από κάθε πολίτη της Βέροιας αποτελεί για την ομάδα μας ένα υπερπολύτιμο εφόδιο και η παρουσία του κόσμου κάθε δεύτερη Κυριακή στις εξέδρες του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου αποτελεί για τους παίκτες μας την απαραίτητη ώθηση για την κατάκτηση της νίκης.  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Έλα κ εσύ μαζί μας....."

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το κατάστημα OXETTE (Βενιζέλου 7, Βέροια, ΤΗΛ 23310 - 60977) ενώ κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες θα μπορεί να επικοινωνεί με τον κο Λαζό Ηλία στο τηλέφωνο 6932 335069.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο