Κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (11-16/8/2016)

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, από τις 11 έως τις 16 Αυγούστου 2016 έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σελίου.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου το πρωί θα συλλειτουργήσει μαζί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου  κ. Ευγένιο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας όπου τίθεται σε προσκύνηση η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γαλιλαίας από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα συγχοροστατήσει στον πολυαρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργής εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργής εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα συγχοροστατήσει στον εσπερινό και τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα συμμετέχει στην ιερά λιτανεία με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γαλιλαίας από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σελίου.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο