Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας με αφορμή την ανακοίνωση Βάσεων 2016


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνεται μια απαιτητική και επίπονη διαδικασία η οποία για τους περισσότερους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησε αρκετά χρόνια νωρίτερα. 

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δικαιώνοντας τους κόπους, τις προσδοκίες και τα όνειρα πολλών ετών. 

Εύχομαι η ορμή της σημερινής επιτυχίας να τους οπλίσει με δύναμη, αποφασιστικότητα και επιμονή ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του νέου κύκλου που ξεκινά στη ζωή τους. 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών για την ηθική υποστήριξη και την πολύτιμη καθοδήγηση που τους προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους προς την επιτυχία. Η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα συλλογική. 

Τέλος, για όσες μαθήτριες και μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο από τα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στο μέλλον για να επιτύχουν τους στόχους τους αρκεί να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να διεκδικούν και να προσπαθούν για το καλύτερο». 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο