Θα γεμίσει αερόστατα τη Δευτέρα (5/9) η Βέροια!

Μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά αερόστατα και μερικοί τυχεροί να μπορούν να πετάξουν κιόλας, θα έχουν όσοι βρεθούν το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας...

Όπως ενημέρωσε το InVeria.gr στέλεχος της διαφημιστικής καμπάνιας της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, στόλος από αερόστατα πετάει σε μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδος και καλεί τον κόσμο για συμμετοχή στην Έκθεση! Στη Βέροια, αναμένεται να βρεθούν στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (5/9), σε κεντρική πλατεία της Βέροιας (αύριο αναμένεται να βρεθεί κλιμάκιο τεχνικών, για να ορίσουν τον καταλληλότερο χώρο, με την πλ. Ωρολογίου να είναι η πιο πιθανή εκδοχή, με τις άλλες εκδοχές να είναι η πλ. Δημαρχείου ή Εληάς).

Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Η παρουσία τους ξεκινά σήμερα στο Κιλκίς (την ίδια ώρα στο πάρκο Βενιζέλου), στις 31 στην Έδεσσα (στις 19:00 στην πλατεία Στογιαννάκη), την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κοζάνη (την ίδια ώρα στην πλατεία Νίκης), στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας), στις 3 του μήνα στην Κατερίνη (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας), στις 4 στην Καβάλα (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας), στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια (στις 19:00 σε Κεντρική Πλατεία της Βέροιας - θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση)  και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 6 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας). 

Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο