Αντιδήμαρχος Βέροιας: "Η κατρακύλα της κ. αρχαιολόγου και του φίλου της Βουλευτή δεν έχει σταματημό"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την αναοριοθέτηση – οριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου της πόλης της Βέροιας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στις 5 μμ, στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών, στη Βεργίνα.

Το παραπάνω προέκυψε μέσα από δελτίο Τύπου που στάλθηκε σε μερίδα του τοπικού Τύπου (όχι σε όλα τα ΜΜΕ, μάλλον εκ παραδρομής) και αποτέλεσε αιτία για την οργισμένη αντίδραση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Βέροιας, Θανάση Σιδηρόπουλου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

Διάβασα πριν λίγο την ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας για ημερίδα με θέμα την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας. Δεν σχολιάζω το περιεχόμενο,μπορεί να το κάνω αργότερα,γνωστή άλλωστε η αντίθεσή μου στην αναοριοθέτηση (για το σύνολο της πόλης της Βέροιας και τμήμα της εκτός σχεδίου) αλλά απορώ για δύο πράγματα. 1) Γιατί τόσο βιαστικά, αυτό το Σάββατο 17/9 , με ανοιχτή την ΔΕΘ άρα α)παραγωγικοί φορείς της πόλης απόντες και β) ομιλία αρχηγού πολιτικού κόμματος άρα και ο τοπικός βουλευτής και στελέχη απόντες και 2) για ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την πόλη της Βέροιας η ημερίδα θα γίνει στο Μουσείο στην Βεργίνα ,και γιατί δεν γίνεται στο Μουσείο της Ακρόπολης.......... Η κατρακύλα της κ. αρχαιολόγου και του φίλου της Βουλευτή δεν έχει σταματημό.


Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο πως ο Αντιδήμαρχος αναφέρεται στην Αγγελική Κοτταρίδη, ενώ ο "φίλος της βουλευτής", είναι - αν κρίνουμε από τα σχετικά δημοσιεύματα - ο Γιώργος Ουρσουζίδης, βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο