Μηνύματα Δημάρχου & Αντιδημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 Αποτέλεσμα εικόνας για βοργιαζίδης 
Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί την αφετηρία μιας δύσκολης και παράλληλα συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης. Μιας διαδρομής που είναι γεμάτη στόχους, όνειρα, αγωνίες και νέες προκλήσεις για χιλιάδες μαθητές.

Εύχομαι τη φετινή σχολική χρονιά όλοι οι μαθητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις, νέες εικόνες, νέες δεξιότητες και νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες τους και θα τους βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του κόσμου.

Φέτος, η έναρξη του σχολικού έτους συνοδεύεται από την έναρξη της λειτουργίας του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Γιοτζαλίκια, ενός έργου που αναβαθμίζει σημαντικά τη σχολική υποδομή του Δήμου Βέροιας, εξασφαλίζοντας ιδανικές εκπαιδευτικές συνθήκες για εκατοντάδες μαθητές.

Θα ήθελα να προτρέψω τους μαθητές να επιδείξουν σεβασμό απέναντι στις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις που παρά τις δυσκολίες της εποχής και ύστερα από προσωπικό κόπο πολλών ανθρώπων, εντός κι εκτός του Δήμου, κατάφεραν να υλοποιηθούν ώστε να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής.

Στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να ευχηθώ να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο λειτούργημά τους. Ο Δήμος Βέροιας, μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που ενδεχόμενα θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες ώστε να διασφαλίσει και φέτος την καλύτερη δυνατή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Βέροιας καθώς επίσης και στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους να έχουν μια ουσιαστική και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο».


 Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος σοφιανιδης

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Δ. Βέροιας, Γιώργου Σοφιανίδη, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2016-2017

«Το πρώτο κουδούνι ήχησε για ακόμα μια χρονιά στα σχολεία του Δήμου μας και όλης της Ελλάδας.
Στα 33 χρόνια υπηρεσίας μου ως εκπαιδευτικός ανυπομονούσα κάθε χρονιά για το κουδούνι που σάλπιζε την έναρξη μιας ακόμα περιπέτειας τόσο για μένα όσο και για τους μαθητές και τις μαθήτριες μου. Μια περιπέτεια γεμάτη γνώσεις, γνώσεις που πρόσφεραν τόσο εγώ σ’ αυτούς όσο κι αυτοί σε μένα, στην οποία στάθηκα σθεναρά δίπλα τους ως συνοδοιπόρος και βοηθός.

Σήμερα με την ίδια λαχτάρα ακούω αυτό το κουδούνι και όπως έκανα σχεδόν σε όλη μου τη ζωή. Καλώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να αδράξουν  την ευκαιρία να μάθουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν. Καλώ τους παλιούς μου συναδέλφους να συνεχίσουν το δύσκολο έργο και να σταθούν, όπως κάνουν άλλωστε, μαζί με τους γονείς δίπλα στα παιδιά μας.

Από τη μεριά μου, υπόσχομαι ότι και αυτή τη χρονιά θα βρίσκομαι δίπλα τους από τη θέση ευθύνης μου σε μια συνεχή προσπάθεια να λύνουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα, που πάντα προκύπτουν, με τον ταχύτερο και καλύτερο τρόπο.


Εύχομαι καλή πρόοδο στα παιδιά μας και καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές-τριες και γονείς». 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο