Δωρεά ακινήτου στην "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής της Δωρεάς ενός ακινήτου, από τη Μαρία συζύγου Θεοδοσίου Σταματέλου, προς τον Οργανισμό μας με σκοπό την ενίσχυση του έργου του.

Η κυρία Μαρία Σταματέλου, κάτοικος Σίδνεϋ Αυστραλίας, δώρισε το ½  από ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ρόδων 37 στη Βέροια, εμβαδού 95μ2 στον Σύλλογο, θέλοντας να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του.

Το ΔΣ μετά από σχετική απόφασή του που εγγράφηκε στα Πρακτικά του με αριθμό 7/22-8-2016 ανακηρύσσει την κ. Μαρία Σταματέλου σε  δωρήτριά του και εκφράζει προς αυτήν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη των μελών, των εθελοντών, του προσωπικού και των παιδιών που φιλοξενούνται.

Ταυτόχρονα, το ΔΣ ευχαριστεί την Πληρεξούσιό της κυρία Χρυσούλα Τσακιρίδου, που συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς, τη δικηγόρο Βεροίας κυρία Ιουλία Μπουλασίκη για τις άοκνες προσπάθειές της και την αφιλοκερδή της συνεισφορά και τον Συμβολαιογράφο Βεροίας κύριο Γεώργιο Μανωλίδη για την συμβολή του.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο