Ευχαριστήριο Ντόπιων Μακροχωρίου για 3ημερες εκδηλώσεις

ΔΤ: Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις του Λαογραφικού και Χορευτικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας  στις 27,28 και 29 Αυγούστου 2016, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου.

Το Δ.Σ το συλλόγου ευχαριστεί όλους αυτούς που τίμησαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους αυτές τις μέρες. 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Ασλάνογλου Στέλιο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παπαδόπουλο Βασίλη, τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Σοφιανίδη Γιώργο, τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Λυκοστράτη Βασίλη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Κουλουριώτη Διονύση, την δημοτική σύμβουλο κ. Παπαιωάννου,  τους  κ. Σιακαβάρα Θανάση,  Αγγελίνα Θωμά και Κυρατλίδη Ιορδάνη, τον πρώην δήμαρχο και νομάρχη κ. Βλαζάκη Α, και φυσικά τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας  Μακροχωρίου κ Κεχαΐδη Χρυσοβαλάντη, που βοήθησε τα μέγιστα, τον γνωστό λαογράφο κ. Γιώργη Μελίκη και όλους τους προέδρους και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας που ήταν κοντά μας και μας στήριξαν.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που πήραν μέρος, τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Τσιάρα Αχιλλέα και όλους τους χορηγούς μας.

Ιδιαίτερα τον κ. Γκαντίδη Νίκο, τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν και κάλυψαν τις εκδηλώσεις, την κ. Κωνσταντινίδου Αννυ,  και όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας αυτές τις μέρες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως για  όλα τα παιδιά μας αλλά και τις γυναίκες του συλλόγους μας, που εθελοντικά και αγόγγυστα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους , όπως το κάνουν πάντοτε. 

Και του χρόνου πάλι να ξανανταμώσουμε!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο