Ευχαριστήριο Συλλόγου Φίλων Μονής Καλλίπετρας Βέροιας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Δ.Σ. του συλλόγου των Φιλών της Ι.Μ. Θ. Καλλίπετρας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν ώστε να έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε στα πλαίσια της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τους χορηγούς: Θεόδωρο και Μίλτο Νικηφόρου, Τάσο Γιάγκογλου, Γαβριήλ Μιχαηλίδη, τον Γιάννη Ψηλιούρη και τους γιους του, Γιώργο Δημούλα, Αντώνη Λυμούση, Αντώνη Μακαρονά, Σοφόκλη Ορφανίδη, Γιάννη Σισμανίδη, Δημήτρη Γαλάνη, Χάρη Μουρατιδη, Κογιας house collection και Λυκούργος αρτοποιείο.

Επίσης τον πολιτιστικό σύλλογο πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Καγκελίδη Αντώνιο, την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, την Α.Ε. Ποντίων και τον κ. Στέφανο Γαϊτάνο, το εστιατόριο "Ολυμπιάδα" στη Βεργίνα, το μουσικό σχήμα "μεθυσμένες χορδές" από την Ξάνθη, τους Στάθη και Κώστα Γαβρά με την ορχήστρα τους, το μουσικό σχήμα "Μελόρυθμοι", τα ΜΜΕ για τη συνεχή προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου, φυσικά πολλές ευχαριστίες στο δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα στον δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη Κων/νο και στον αντ/χο κ. Κορωνά Θεόφιλο για την σημαντική βοήθεια τους.

Φυσικά οι περισσότερες ευχαριστίες για τους εθελοντές που βοήθησαν έως αργά το ξημέρωμα ώστε να πάνε όλα καλά και φυσικά όλο τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το βοηθητικό γήπεδο της Ραχιάς.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και δίνουμε ραντεβού, με τη βοήθεια της Παναγίας, για του χρόνου. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο