Ημαθία: Απόπειρα διάρρηξης και τηλεφωνική φάρσα για αποπροσανατολισμό εξετάζει η αστυνομία

Την σχέση δύο φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους περιστατικών διερευνά η αστυνομία. Μια απόπειρα κλοπής και μια φάρσα για τροχαίο...

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) στον Σταυρό Ημαθίας.

Δύο άτομα τα οποία πλέον αναζητούνται, έκαναν διάρρηξη σε μονοκατοικία στην οποία η ιδιοκτήτρια δε μένει μόνιμα. Θεωρώντας πιθανόν ότι δεν υπάρχει κανείς στο σπίτι, το διέρρηξαν, αλλά μπαίνοντας μέσα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της και τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία.

Οι δύο διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή ενώ περιπολικό της αστυνομίας είχε ήδη πάρει το σήμα και έσπευδε στο σημείο.

Λίγο αργότερα το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΔ Ημαθίας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, στο οποίο άγνωστος ανέφερε ότι σε αποστραγγιστικό κανάλι  μεταξύ Σταυρού και Καβασίλων (είναι το επόμενο χωριό στην ΠΕΟ, με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη) εντοπίστηκε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς να διευκρινιστεί αν υπάρχουν μέσα εγκλωβισμένα άτομα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική.

Το τμήμα μεταξύ των δύο χωριών και η ευρύτερη περιοχή ψάχτηκε βήμα προς βήμα, αλλά αυτοκίνητο σε κανάλι ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση εκτροπής δεν βρέθηκε.

Όπως φάνηκε επρόκειτο για τηλεφώνημα-φάρσα, αλλά ερευνάται και το ενδεχόμενο, το τηλεφώνημα αυτό να έγινε από τους δύο κακοποιούς ώστε να αποσπαστεί η προσοχή της αστυνομίας σε άλλο περιστατικό και αυτοί να απομακρυνθούν ανενόχλητοι.

Οι δυο υποθέσεις ερευνώνται και δεν αποκλείεται να έχουν σχέση μεταξύ τους.

Πηγή: verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο