Κερδίστε 4 προσκλήσεις για τη συναυλία Ε. Ρεμπούτσικα - Ε. Πασπαλά στον ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ Βέροιας (7/9)

Η μεγάλη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσια και της Έλλης Πασπαλά θα πραγματοποιηθεί αύριο (7/9) στον ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ Δ. Βέροιας (και όχι στο θέατρο Άλσους, λόγω καιρικών συνθηκών) και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Το InVeria.gr προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για την συναυλία σε ισάριθμους τυχερούς αναγνώστες του. 

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται μόνο η κοινοποίηση της παρούσας ανάρτησης στον τοίχο σας στο facebook - με επιλογή του κοινού που μπορεί να δει την κοινοποίηση ως "Δημόσια", για να μπορούμε να την δούμε -  (το link: http://www.inveria.gr/2016/09/kerdiste-4-proskliseis-gia-ti-sinavlia-e-rempoutsika-kai-e-paspala-ston-xoro-texnon-verias-7-9.html) και, παράλληλα, η αποστολή μηνύματος στην σελίδα του InVeria.gr στο facebook (www.facebook.com/www.inveria.gr), γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι τυχεροί που θα προκύψουν μετά από σχετική κλήρωση, θα ενημερωθούν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμμετοχή στον διαγωνισμό του InVeria.gr έως και τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9/2016).

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ-ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ

ΒΕΡΟΙΑ , 7/9/2016 ώρα 9.00μ.μ - ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ
Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η  ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.

Μια μουσική συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση δίνει η κάθε μια δικό της ξεχωριστό στίγμα. Ένας  μαγικός  χορός  πλημμυρισμένος  από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες   όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η  Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.  Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν στην παράσταση.

Είσοδος : 13€ προπώληση και 15€ πόρτα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΒΕΡΟΙΑ: Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας - τηλ. 2331 0 78100 κ.α. 
ΝΑΟΥΣΑ: Καφέ HOME - Πλατεία Καρατάσου

Διοργάνωση: Κ.Ε.Π.Α Βέροιας  - Four Seasons

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο