Κλιμάκιο του Παγκρατίου Αθλήματος στο σπίτι της "Πρωτοβουλίας"

ΔΤ από τον σύλλογο "Πρωτοβουλία για το Παιδί": Την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 επισκέφτηκε το Σπίτι της Βεργίνας κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α.) αποτελούμενο από:

τον κύριο Παναγιώτη Κανελλόπουλο, Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος,
τον κύριο Βασίλειο Παπαδόπουλο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλανοδικών και
τον κύριο Σταμάτη Ανδριόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλανοδικίας Πελοποννήσου και Πρόεδρο της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού και τις Διευθύντριες των Σπιτιών για το συντελούμενο σε αυτά έργο, που τόνισαν τη σημασία που έχει στην διαδικασία κοινωνικοποίησης των παιδιών η συμμετοχή τους σε εξωτερικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα τη σημασία της άθλησης στην απόκτηση αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή στις προπονήσεις του αθλήματος, ήδη τεσσάρων παιδιών, κατά την προηγούμενη περίοδο. 
Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας αφού άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επισήμαναν τους κοινούς τόπους που έχει η στοχοθεσία των δύο Οργανισμών έναντι των φιλοξενούμενων ή αθλούμενων παιδιών και με μεγάλη προθυμία πρόσφεραν:
Δωρεάν προπονήσεις σε όσα παιδιά το επιθυμούν, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του δασκάλου του Παγκρατίου κ. Βασίλη Παπαδόπουλου.
Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας στο προσωπικό του Οργανισμού.
Δωρεάν τακτικές επιδείξεις του αθλήματος στο Σπίτι της Βεργίνας, ανοικτές στην Κοινότητα.
Την πραγματοποίηση μίας εκδήλωσης εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Οργανισμού.

Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστούν θερμά τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Παγκρατίου, τόσο για την ευγενή καλοσύνη να επισκεφθούν τη Δομή και τα παιδιά μας, όσο και να συνεισφέρουν από τη δική τους θέση στην κοινωνικοποίηση και εξέλιξή τους και θα προγραμματίσουν σύντομα τις προσφερόμενες δράσεις, που προέρχονται από το απόθεμα ψυχής και καλοσύνης ανθρώπων ζυμωμένων στην πραγματικότητα της ζωής και στις καθημερινές δυσκολίες της.

ΑΠΟ  ΤΟ ΔΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο