Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις των Προσκόπων Αλεξάνδρειας

Όλα τα τμήματα των Συστημάτων Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά δράσεις που θα μείνουν αξέχαστες για όλα τα μέλη.

Πλούσιο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων αφού τα μέρη που πραγματοποιήθηκαν οι κατασκηνώσεις – δράσεις ήταν το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Συνοπτικά το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα:

·  Κατασκήνωση Προσκόπων Αλεξάνδρειας στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

·  Συμμετοχή στη διήμερη εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους της Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας ,για τα στελέχη των Ενωμοτιών στη Βροντού Ολύμπου.

·  Μεγάλη δράση Ανιχνευτών στο Βελβεντό Κοζάνης.

·   Συμμετοχή στην Πανελλήνια Κατασκήνωση Λυκοπούλων στην Νέα Μάκρη Αττικής.

·  Συμμετοχή στη διήμερη εκδρομή εξερεύνησης Δάφνης της Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας , για τους Ανιχνευτές στον Ορεινό Όγκο των Κροισών (περιοχή Φύσκας) στο Κιλκίς.

·  Ημερήσια εκδρομή για όλα τα τμήματα των Συστημάτων Αλεξάνδρειας (κλείσιμο Προσκοπικής χρονιάς) στην water land στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνετέλεσαν και υποστήριξαν τις καλοκαιρινές μας δράσεις, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους και σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα στην έδρα μας, για τον ετήσιο αγιασμό της έναρξης της Προσκοπικής Χρονιάς 2016-2017. Για νέες εγγραφές κάθε Σάββατο στην έδρα μας από τις 14.00 έως 20.00.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο