Σπάνε το ρεκόρ γκίνες με το μεγαλύτερο Ομάλ του κόσμου (ΔΕΘ, 13/9)

Όπως είναι γνωστό, οι αδερφοί Ματθαίος και Κώστας Τσαχουρίδης θα κάνουν συναυλία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει προσπάθεια να καταγραφεί στο βιβλίο γκίνες το ο μεγαλύτερος χορός Ομάλ του κόσμου.

Για τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος, τα αδέρφια Τσαχουρίδη μας ενημερώνουν σχετικά:
Ένα όραμα δεκαετιών παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Η Κατηγορία Pontic Dance(ποντιακός χορός) άνοιξε και επίσημα στο Ρεκόρ Γκίνες και σας καλούμε όλους στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9.30μ.μ. στην 81η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης! 
Ελάτε να κυκλώσουμε την Δ.Ε.Θ. και να χορέψουμε το μεγαλύτερο ΟΜΑΛ του κόσμου!!!

Πάντα με Αγάπη!
Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης

Προκειμένου να επιτευχθεί το ρεκόρ Γκίνες (13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ) πρέπει να συντονιστούμε και να "κλείσουμε" τον κύκλο γύρω από τη ΔΕΘ άμεσα και ομαλ-ά (μέσα σε περίπου 15 λεπτά). Για το λόγο αυτό αναρτούμε το χάρτη (βλέπε παραπάνω φωτογραφία), που σχεδιάστηκε από τη ΔΕΘ για τη δική μας διευκόλυνση. Σε κάθε ένα από τα 36 σημεία θα υπάρχουν οι  συντονιστές. Η κίνηση του κόσμου προκειμένου να δημιουργηθεί ο κύκλος θα γίνει προς τα πάνω (Πύλη Εμπορίου, μεταξύ 15 και 16) και προς τα κάτω (Πλατεία ΧΑΝΘ μεταξύ 1 και 36). ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στον κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στην κάμερα (επίγεια και εναέρια), η οποία θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον κύκλο πάνω σε όχημα. 

ΤΟ ΟΜΑΛ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!!! 

Παρακαλούμε για τον καλύτερο συντονισμό!

Δείτε το τρέιλερ για την εκδήλωση:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο