Εκλογές για συντονιστή θα κάνει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Εκλογές για την ανάδειξη συντονιστή και των λοιπών οργάνων αναμένεται να κάνει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ των "τοπικών ΧΡΟΝΙΚΩΝ" του Χάρη Μόχλα.

Σε πολιτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Σκύδρα, με ομιλήτρια την Φώφη Γεννηματά, προέκυψε και η παραπάνω είδηση για τις εκλογές στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, όπως και σε άλλες Νομαρχιακές Επιτροπές που δεν έγιναν οι διαδικασίες το περασμένο καλοκαίρι.

Η ημερομηνία δεν έχει "κλειδώσει" επισήμως ακόμη, ωστόσο είναι η πιο πιθανή. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, την εβδομάδα πριν τις εκλογές της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, θα βρεθεί στο νομό ο γραμματέας του κόμματος, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος θα περιοδεύσει σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής και θα έχει επαφές με φορείς.

Ο Κώστας Ασλάνογλου, που "σήκωσε" το βάρος του συντονισμού αναμένεται να εκλεχθεί - εφόσον θέσει υποψηφιότητα - μετά "βαΐων και κλάδων" στη θέση του Συντονιστή, καθώς - πέρα από ορισμένες γραφικές ή μεμονωμένες περιπτώσεις - τυγχάνει σεβασμού από τα μέλη του κόμματος στην Ημαθία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο