Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (22/10-3/11)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντλεήμονος, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, έχει ως εξής:

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας όπου θα τελέσει και δοξολογία επί τα Ελευθέρια της πόλεως παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στους Ακαδημαϊκούς Διαλόγους στο Πνευματική Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) με θέμα: Μεθ’ημών ο χαριτόβρυτος Δημήτριος.

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ. θα υποδεχτεί τα λείψανα των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Εσπερινό.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φλωρίνης.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Σχοινά επί τη εορτή του Αγίου Νέστορος.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού Κύπρου.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια και εν συνεχεία θα παρουσιάσει το καινούργιο βιβλίο για την «Κρύπτη του Αγίου Λουκά του ιατρού» με έργα του καταξιωμένου ζωγράφου κ. Ευθυμίου Βαρλάμη.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μητρόπολη Κατερίνης επί τη εορτή της ανακομικδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου (ονομαστήρια Σεβ. Μητρ. Κατερίνης κ. Γεωργίου).

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα ιερουργήσει στην Ιεά Μητρόπολη Κατερίνης (ονομαστήρια Σεβ. Μητρ. κ. Γεωργίου).
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο