Με στρατιωτική... αύρα η παρέλαση του 3ου Γυμνασίου Βέροιας

Δεν μας αρέσει να συγκρίνουμε τα σχολεία που συμμετέχουν στις παρελάσεις, ούτε ποτέ δώσαμε "βραβείο" καλύτερου σχολείου, αλλά το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2016, κέντρισε το ενδιαφέρον...

Φάνηκε πως έγινε πολύ καλή δουλειά, με ζήλο και... πυγμή, καθώς οι νεαρές μαθήτριες και οι νεαροί μαθητές δεν πέρασαν απλά, αλλά πέρασαν με καμάρι και με οργάνωση στρατιωτική... Μέχρι και τα σχετικά επιφωνήματα για να γυρίσουν το κεφάλι τους προς την εξέδρα των επισήμων ακούσαμε από τους διμοιρίτες, με τα κορίτσια να είναι ακόμη πιο δυναμικά από τα αγόρια, πράγμα ασυνήθιστο για σχολείο...
Στην αρχή θεωρήσαμε πως ο γυμναστής θα ήταν άντρας και ίσως να υπηρέτησε στις... ειδικές δυνάμεις και θέλησε να μεταδώσει αυτόν τον παλμό στους μαθητές... Και όμως, διαπιστώσαμε πως δεν ήταν γυμναστής, αλλά γυμνάστρια! 

Μπορεί πολλοί να θεωρούν τις παρελάσεις αναχρονιστικές, ωστόσο, όσο ακόμα τις έχουμε, τέτοια "περάσματα" σχολείων είναι αξιέπαινα. 

Το βίντεο της διέλευσης του 3ου Γυμνασίου:


Οι φωτογραφίες των μαθητών:
 (ΥΓ: Προς αποφυγή... δεύτερων σκέψεων, δεν γνωρίζουμε κανέναν από το σχολείο αυτό, ούτε την γυμνάστρια, ούτε μαθητές, ούτε καθηγητές...)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο