Νέα αναβολή στη δίκη Βραχνή

Για τις 31 Ιανουαρίου 2017 αναβλήθηκε να εκδικαστεί η γνωστή υπόθεση της δίωξης κατά του Γιώργου Βραχνή, σε συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τον Ιούνιο του 2012, με μέλη της ΧΑ που επιτέθηκαν στο καφέ - κυλικείο που λειτουργούσε τότε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στη Βέροια.

Η μήνυση που είχε καταθέσει τότε απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους, με συνέπεια να παραμένει σε ισχύ η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, η εκδίκαση της οποίας δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.

Η δίκη προσδιορίστηκε να εκδικαστεί για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, αλλά αναβλήθηκε και πάλι, καθώς δεν εμφανίστηκε κανείς από τους έξη μηνυτές-μάρτυρες κατηγορίες που αναφέρονται στη δικογραφία, ούτε υπήρξε από την πλευρά τους νομική εκπροσώπηση.

Σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια, τον Ιούνιο του 2012, μέλη της ΧΑ δεν ήταν από τη Βέροια, αλλά από το γειτονικό νομό Πέλλας.

Το πρωί της Τρίτης στο δικαστήριο εμφανίστηκε πολίτης - μία κυρία- με εξουσιοδότηση, η οποία προσκόμισε μια σειρά από έγραφα που αφορούσαν τους μάρτυρες κατηγορίας και τους λόγους της απουσίας τους.

Το δικαστήριο επέβαλε χρηματική ποινή στους 4 από τους έξη και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεση για τις 31 Ιανουαρίου 2016

Από νωρίς το πρωί και μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση και να δοθεί αναβολή, γύρω και μέσα στο χώρο των δικαστηρίων υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πάντως τα αστυνομικά μέτρα έμειναν μόνο προληπτικά, καθώς δεν υπήρξε παρουσία εκ μέρους των μηνυτών, αλλά μόνο από πλευρά του κατηγορουμένου, προς τον οποίο τις προηγούμενες μέρες, σύλλογοι και φορείς εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.

Πηγή: verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο