Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας (11-23/10)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Πατρίδα επί τη εορτή του Αγίου Φιλοθέου Κοκκίνου.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Νέο Πρόδρομο επί τη εορτή του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 6::00 μ.μ. θα υποδεχτεί την ιερά εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας στα προπύλαια του Ιερό Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφόσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα τελεστεί εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ θα υποδεχτεί την ιερά εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και την Ιερή Κάρα της Αγίας Μεθοδίας εν Κυμώλω στα προπύλαια του Ιερό Παλαιού Μητροπολιτικού Ναού Βεροίας και εν συνεχεία θα τελεστεί πολυαρχιερατικός εσπερινός.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας όπου θα τελέσει και δοξολογίαεπί τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου θα τελέσει και δοξολογία επί τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας όπου θα τελέσει και δοξολογία επί τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης επί τη εορτή του Προφήτου Ιωήλ. (Ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ).

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας όπου θα τλεέσει και δοξολογία επί τα Ελευθέρια της πόλεως παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο