Έφτασε το "Χέρι του Θεού" στο κέντρο Κινησιοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης του Π. Παλπάνα στη Βέροια

Εδώ και λίγες μέρες - σε πανελλαδική αποκλειστικότητα - βρίσκεται το "θαυματουργό" Υπερ Επαγωγικό Σύστημα (SIS) στο κέντρο Κινησιοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα, που βρίσκεται επί της οδού Βικέλα 1 (συμβολή με Μητροπόλεως), στη Βέροια.

Η τεχνολογία του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος της BTL χρησιμοποιεί ένα μοναδικό υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που παράγεται από ένα πηνίο το οποίο είναι τοποθετημένο στον εφαρμοστή, αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα και προκαλεί εκπόλωση του νευρομυϊκού ιστού. Σύμφωνα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης και την ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, μπορείτε να επιτύχετε ανακούφιση απο τον πόνο, κίνηση των αρθρώσεων, υποστήριξη της διαδικασίας επούλωσης του κατάγματος, χαλάρωση ή ενδυνάμωση μυών.

Το ευρύ φάσμα συχνοτήτων διαβεβαιώνει ότι το Υπέρ Επαγωγικό Σύστημα της BTL μπορεί ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων. Η διαχείριση τους βασίζεται σε τρεις διαφορετικές θεωρίες για τον έλεγχο του πόνου. Κάθε μια από αυτές ποικίλλει σε φάσμα συχνοτήτων. Επομένως η θεραπεία με το SIS οδηγεί σε άμεση ανακούφιση σε όλα τα στάδια των διαταραχών, είτε χρόνια είτε οξεία.

Ιατρικά Αποτελέσματα
Κινητοποίηση αρθρώσεων
Θεραπεία κατάγματος
Μυοδιέγερση
Μείωση σπαστικότητας

Το Υπέρ Επαγωγικό Σύστημα της BTL διαθέτει μοναδικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Ο έξυπνος σχεδιασμός του πηνίου πάνω στον εφαρμοστή επιτρέπει την ομαλή διαδικασία θεραπείας με την συσκευή, ακόμα και κάτω απο τις πιό απαιτητικές συνθήκες, που είναι συχνότητες έως 150 Hz και ένταση έως 2.5 T. Μοναδικό είναι επίσης και το σύστημα ψύξης του πηνίου, το οποίο επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση της συσκευής για αρκετές θεραπείες, ακόμα και όταν λειτουργεί σε μέγιστες τιμές αυξάνοντας το φορτίο της.

Ο εφαρμοστής και ο πολύσπαστος βραχίονας είναι συντονισμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Για την έυκολη και ακριβής ρύθμιση των διαφόρων τύπων θεραπείας, ο εφαρμοστής είναι εξοπλισμένος με μια άνετη λαβή ενσωματωμένη με την συσκευή μέσω του πολύσπαστου βραχίονα, που επιτρέπει την ρύθμιση του εφαρμοστή σε οποιαδήποτε θέση.

Παλπάνας Παναγιώτης
Κινησιοθεραπευτής

Πτυχιούχος Κινησιοθεραπείας Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας Σοφιας
Κέντρο Κινησιοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης

Βικέλα 1 - Βέροια
Τηλ.: 2331071555, 2331023234

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο