Εκτός κυβέρνησης Φίλης, Αλεξιάδης, Μπόλαρης - Η σχέση τους με την Ημαθία και η... προφητεία του InVeria.gr

Τρία πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απασχόλησαν την Ημαθία, βρέθηκαν εκτός Κυβέρνησης. 

Ο Νίκος Φίλης την απασχόλησε έμμεσα, όπως όλη τη χώρα, λόγω του νευραλγικού του πόστου στον χώρο της Παιδείας. Μπορεί να υπήρξε "κόκκινο πανί" για την Εκκλησία της Ελλάδος, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που έχουν να θυμούνται θετικές παρεμβάσεις, όπως η προτεραιότητα στην ειδική αγωγή. 

Από την άλλη, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος είχε ιδιαίτερες σχέσεις με την Ημαθία και ήταν στα χέρια του το νέο Τελωνείο Βέροιας, στην Κουλούρα, αλλά και η παραχώρηση του παλαιού δικαστικού μεγάρου Βέροιας στον Δήμο. Τώρα, τα θέματα αυτά αλλάζουν χέρια, αλλά ας ελπίσουμε να μην αλλάξει η εκπεφρασμένη πολιτική βούληση.

Τέλος, εκτός έμεινε ο Μάρκο Μπόλαρης. Μάλιστα, το InVeria.gr είχε... προφητεύσει (δείτε εδώ) πως θα υπάρξει μεταβολή της θέσης του (είτε με αποχώρηση ή - χωρίς πολλές πιθανότητες - με αναβάθμιση), με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του στη Βέροια, σε ανύποπτο χρόνο και την παραχώρηση δείπνου σε στελέχη του Περιφερειακού του συνδυασμού. 

Βεβαίως, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το κλισέ ότι "κανείς δεν υπουργοποιήθηκε από την Ημαθία", καθώς, πέρα από τον Άγγελο Τόλκα που έγινε υφυπουργός το 2011, κανονικό υπουργό που να εκλέγεται στην Ημαθία έχουμε να δούμε από την εποχή.... Χρυσοχοΐδη!

Δείτε την σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο