Επίσκεψη Κ. Καλαϊτζίδη στο νομό Χαργκίτα της Ρουμανίας

Επίσημη επίσκεψη στο νομό Χαργκίτα της Ρουμανίας πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, από τις 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε με την επίσκεψη ρουμάνικης αντιπροσωπείας την άνοιξη στην Ημαθία. Στόχος της επίσκεψης η συνεργασία των δυο περιοχών σε εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Τον κ. Καλαϊτζίδη υποδέχθηκαν ο νομάρχης κ. Αndrei Jean Adrian και ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Borboly Csaba. Ο κ. αντιπεριφερειάρχης δώρισε στον ομόλογο του το βιβλίο των Αιγών και την Σάρισα και την Μακεδονική ασπίδα των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο κ. Καλαϊτζίδης, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του στη Ρουμανία, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο Βουκουρέστι και με τον πρόεδρο του νομαρχιακού συμβουλίου  της αδελφοποιημένης ,από το 2007,με την Ημαθία νομαρχίας του Ιλβόφ, κ. Marian Petrache.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη επανεπιβεβαίωσης της αδελφοποίησης με τη σύσταση ομάδας εργασίας των δυο πλευρών, για τη  ανάπτυξη δράσεων κοινού ενδιαφέροντος.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο