Για έναν οίκο ανοχής "έφαγε" την περισσότερη ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Για ακόμη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας κλήθηκε να συζητήσει για την αύξηση του ορίου απόστασης οίκων ανοχής από το νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια Βέροιας. Παρά την σπουδή της Δημοτικής Αρχής να εισάγει το θέμα, αποδείχθηκε ότι οι εκπρόσωποι των Δημοτών δεν συνηγορούν κατά απόλυτη πλειοψηφία ως προς την σπουδαιότητά του.

Έτσι, επί των 41 Δημοτικών Συμβούλων ψήφισαν υπέρ της εισήγησης για αύξηση του ορίου οι 20, καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και ως εκ τούτου, λόγω μη απόλυτης πλειοψηφίας, δεν πέρασε.

Η συζήτηση τα είχε όλα. Από κορώνες με μπόλικο... πουριτανισμό, μέχρι προοδευτικές απόψεις, ακόμα και τοποθέτηση νεαρού μαθητή της Β' Λυκείου από το 5ο ΓΕΛ Βέροιας (ως μια... φρέσκια προσωπική άποψη). Μάλιστα, παρέστη και νομικός εκπρόσωπος του οίκου ανοχής.

Το ζητούμενο είναι ότι τελικά ανήγαγαν σε μείζον, αν και δεν είναι, ένα θέμα που δεν απασχολεί κανέναν ουσιαστικά, παρά μόνο ενοχλεί η ιδέα κάποιους. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε από πολλούς, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Δήμο και με αυτά έπρεπε να απασχολούν το Σώμα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο