Με λαμπρότητα η υποδοχή της Κάρας Αγ. Παντελεήμονος και Εικόνας Παναχράντου στη Βέροια (φώτο)

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα έγινε από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, τον ιερό κλήρο της Βέροιας, τις τοπικές αρχές και τον πιστό λαό η υποδοχή της τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος και της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Παναχράντου από την ομώνυμο Ιερά Μονή της Άνδρου, που μετέφερε στον μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ. κ. Ευδόκιμος.

Ακολούθησε Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε και κήρυξε το θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, συγχοροστατούντων και των Επισκόπων Βρανίτσε κ. Ιγνατίου (Εκκλησία της Σερβίας) και Σουπράζλ κ. Γρηγορίου (Εκκλησία της Πολωνίας).

Ο Μητροπολίτης Βεροίας κατά την ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο που ευλόγησε την έλευση της Εικόνος και της τιμίας Κάρας, καθώς και τον Καθηγούμενο κ. Ευδόκιμο για τον κόπο εις τον οποίο υπεβλήθη να τα συνοδεύσει ο ίδιος.

Η Κάρα του Αγ. Παντελεήμονος και η Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου θα παραμείνουν στον Μητροπολιτική Ναό της Βέροιας μέχρι και την Δευτέρας 21 Νοεμβρίου.
 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο