Ο Γενικός Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. στην Π.Ε. Ημαθίας

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 22ας Νοεμβρίου ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης. 

Ο Γενικός Επιθεωρητής συνοδεύονταν από τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά Σάνδρο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γεώργιο Τουλίκα Γιώργο, ενώ ήταν παρών και ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας εξέφρασε στον Γενικό Επιθεωρητή την ευαρέσκεια του για την αγαστή του συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας.  «Η Ελληνική Αστυνομία στην Ημαθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αυταπάρνηση και ζήλο πράττει ευσυνείδητα το καθήκον της, από τον αρχηγό της, μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του, ο κ. Καλαϊτζίδης δώρισε στον κ. Καραμαλάκη ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Μακεδονικής Σάρισας των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο