Τα έδωσαν όλα οι Τσαχουριδαίοι στον Alpha (βίντεο)

Η Βέροια και ο πολιτισμός της ήταν στο επίκεντρο της εκπομπής του Alpha "Στην Υγειά μας ρε παιδιά", με κεντρικούς καλεσμένους τους Ματθαίο και Κώστα Τσαχουρίδη.

Μαζί τους, πολλοί Βεροιώτες, όπως η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης και καθηγητής Κώστας Φωτιάδης... Πολλοί όμως και οι... guests, ο Μίμης Πλέσας, ο Βασίλης Σκουλάς, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Λευτέρης Ζέρβας,  ο Hussein Zahawy (μουσικός από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής) και η Sarina Cross (τραγουδίστρια από το Λίβανο), ενώ στη βραδιά συμμετείχε ορχήστρα 15 μουσικών, καθώς και η 35μελής Ορχήστρα Νέων Σίνδου (Δήμου Δέλτα).

Στην παρέα, επίσης, ήταν ο Γιώργος Τσαβλίρης, ένας από τους σημαντικότερους εφοπλιστές του Λονδρέζικου λόμπι που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο Παναγιώτης Σελβιαρίδης (καθηγητής Νευροχειρουργικής), η Λουκίλα Καρέρ, ο Τάσος Παλαντζίδης και η ηθοποιός- stand up comedian, Κατερίνα Βρανά.

Οι αδερφοί Τσαχουρίδη έκαναν τα... δικά τους και ξεσήκωσαν το κοινό (σίγουρα και το τηλεοπτικό). Όμως και η Βεροιώτισσα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίου έκανε αίσθηση με τις ερμηνείες της και το τραγούδι της με τη συνοδεία λύρας έβγαλε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.  Μάλιστα, η σπουδαία σοπράνο δεν δίστασε να τραγουδήσει και Παντελή Παντελίδη, το αγαπηνένο για πολλούς τραγούδι "Τα σκοινιά σου", με την ίδια στο πιάνο και συνοδεία στη λύρα του Ματθαίου Τσαχουρίδη...

Ο κρητικός λυράρης Βασίλης Σκουλάς "πάντρεψε" την λύρα του με την ποντιακή του Μακούλη, ενώ απίστευτο ήταν και το "πάντρεμα" της ποντιακής λύρας με το μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη. Στην παρέα ήταν και η "κοντοχωριανή" μας (από το Ν. Πέλλας) Μελίνα Ασλανίδου, που τραγούδησε με τον Κώστα Τσαχουρίδη τραγούδια του Πόντου. Ξεχωριστή στιγμή και η παρουσία του σπουδαίου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, με τον οποίο - ως γνωστόν - οι βεροιώτες καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί και έχουν παρουσίασει μουσικές συναυλίες και στη Βέροια.

Γενικότερα, η Βέροια είχε την τιμητική της και αποδείχθηκε πως έχουμε πολλούς άξιους "πρεσβευτές"...

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκπομπή του Σαββάτου (26/11):




















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο