Το άρθρο του InVeria.gr για τα... όρια της βλακείας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (βίντεο)

Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ταυτίστηκε απόλυτα με ένα από τα παραπολιτικά σχόλια του InVeria.gr, με τίτλο "Όταν η βλακεία ξεπερνά τα όρια...", το οποίο ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία (αν κρίνουμε από τις πολλές χιλιάδες προβολές που είχε), τόσο που ο Δήμαρχος το χρησιμοποίησε κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, αντί δικού του... σχολίου.

Μπορεί ο Δήμαρχος να μην το ανέφερε ανοιχτά, αλλά μάλλον υπονόησε πως το σχόλιο του InVeria.gr ταίριαζε απόλυτα ως απάντηση σε μηνυτήρια αναφορά του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Παπαγιάννη κατά του Δημάρχου και των αντιδημάρχων Οικονομικών και Παιδείας, επειδή στο νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια υπάρχει συστέγαση σχολείων και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν οίκοι ανοχής, κάτι που θεωρείται επικίνδυνο από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας και διαβλέπει σε αυτό ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες... 

Ο Γιάννης Παπαγιάννης απάντησε στο τελευταίο σχόλιο του Δημάρχου μιλώντας για μηνυτήρια αναφορά, χωρίς - όπως προείπαμε - ο Δήμαρχος να κάνει συγκεκριμένη αναφορά παρά μόνο το υπονόησε, λέγοντας πως δεν έχει προσωπική εμπάθεια και ό,τι κάνει, το κάνει με γνώμονα αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι για το καλό της πόλης. Όπως, λοιπόν, εμείς τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Παπαγιάννης εξέλαβε την επίκληση του Δημάρχου στο σχόλιο του InVeria.gr για τα "όρια της βλακείας" ότι είχε αυτόν αποδέκτη. 

Από την άλλη, ο Νίκος Μπέκης, αν  και με την πάντα υποδειγματική ευγένεια, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός προς τα μονοπάτια που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή της πόλης ο Γιάννης Παπαγιάννης. Πέρα από το γεγονός ότι έψεξε τον συνάδερφό του που τον έβαλε ως μάρτυρα σε μια αναφορά χωρίς προηγουμένως να τον ενημερώσει, καταδίκασε αυτή την πρακτική αφενός και αφετέρου, καταδίκασε εν γένει το όλο σκεπτικό του ανθρώπου αυτού. Επίσης, καταδίκασε και τις πρακτικές ατόμων (οικείων του κ. Παπαγιάννη, όπως καταλάβαμε), που απειλούν με μηνύσεις όσους τους ασκούν κριτική λόγω της πολιτικής του συμπεριφοράς.

Δείτε αποσπάσματα σχετικά με το θέμα:

Όπως και να έχει, το σχόλιο του InVeria.gr ήταν - ας μας επιτραπεί η μικρή υπεροψία - για ακόμη έναν λόγο, πέρα από τις προβολές (που εδώ που τα λέμε δεν είναι πάντα το βασικό κριτήριο), καθώς διαβάζοντάς το κανείς, μπορεί να βάλει το δικό του... υποκείμενο στο ερώτημα: Ποιος είναι ο φορέας της βλακείας, η οποία ξεπερνά τα όρια; 

ΥΓ: Στα... extras της συνεδρίασης, η εκτός διαδικασίας ερώτηση του Στέργιου Διαμάντη προς τον Γιάννη Παπαγιάννη για την τύχη του... "μεγάλου ευεργέτη" Απόστολου Τσιπίδη! 

Όπως είναι γνωστό σε πολλούς, ο κ. Παπαγιάννης υπήρξε συνεργαζόμενος με τον καταδικασμένο για πολλές απάτες κ. Τσιπίδη (κάποιοι τον αναφέρουν και ως "νομικό του σύμβουλο", χωρίς να το υιοθετούμε απαραίτητα) και - σύμφωνα με πολλές πληροφορίες - ο κ. Παπαγιάννης έφερε στη Βέροια για επαφές τον Απόστολο Τσιπίδη, πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα, οι επαφές και η όλη συνεργασία υπήρξε και ενώ ο κ. Τσιπίδης ήταν καταδικασμένος μέχρι  - τουλάχιστον - την σύλληψη του "επίδοξου" επιχειρηματία σε εκδήλωσή του στη Βέροια, στις 13 Μαΐου 2016, στην οποία ήταν παρών ο κ. Παπαγιάννης. 

ΥΓ2: Για να μην θεωρηθεί από κανέναν κακόβουλο ότι μας... καλόπιασε ο Δήμαρχος με την επίκληση στο σχόλιο μας, να ενημερώσουμε τον ίδιο, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, πως υπάρχουν και άλλα σχόλια στο InVeria.gr,  που θεωρούμε πως είναι ενδιαφέροντα και τα οποία - μάλλον - δεν θα τα... προσυπέγραφε ευχαρίστως η Δημοτική Αρχή! 

Για αυτό, μας τιμά που άρεσε το σχόλιο περί "των ορίων της βλακείας", αλλά θεωρούμε πως υπάρχουν και άλλα σχόλια που πρέπει να διαβάζονται και να λαμβάνονται υπόψη!!!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο