Ευχές που λάβαμε και οι... δικές μας ευχές!


Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά στέλνουν μέσα από το InVeria.gr πρόσωπα και φορείς από την Ημαθία και όχι μόνο.

Δείτε τις κάρτες και τα σύντομα μηνύματα που λάβαμε στο e-mail μας:

Η χρονιά που σε λίγες μέρες θα αφήσουμε πίσω μας, ήταν μια χρονιά με δυσκολίες και δοκιμασίες για τον ελληνικό λαό, ο οποίος παλεύει φιλότιμα και με αξιοπρέπεια.
Το αισιόδοξο μήνυμα της γένεσης, ας «φωλιάσει» σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, το νέο έτος ας φέρει πνευματική ανάταση και ευτυχία σε όλους μας!
Καλές γιορτές και καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δύναμη!
 
Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

***
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη κι ένα 2017 γεμάτο δημιουργικότητα και χαρά!

***

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ημαθίας
εύχονται ολόψυχα σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με Υγεία - Δύναμη και Ελπίδα! 


***


***

Ο Σύλλογος Καθηγητών και η Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Βέροιας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017!

***

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του ανδρικού τμήματος αλλά και της Ακαδημίας του ΑΟΚ Βέροιας, εύχονται σε όλους τους φιλάθλους και τους αθλητές υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες…
Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

ΕΥΧΕΣ InVeria.gr

Μετά από τόσες ευχές, κάθε αναφορά στις Άγιες Μέρες που διανύουμε ίσως φανεί τετριμμένη ή πλεονασμός. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας για τους αναγνώστες μας τα καλύτερα, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για όλους. 

Το 2016 που δύει υπήρξε για πολλούς μια ακόμη δύσκολη χρονιά, ωστόσο ας μην χάσουμε την Ελπίδα για το νέο έτος που δειλά ξεπροβάλλει σε λίγες μέρες.. Ας πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και μην αφήσουμε κανέναν να μας στερήσει αυτά που κρατάμε ακόμα ως πολύτιμο θησαυρό (έστω και ίσως λίγο... λαβωμένα) στην καρδιά μας: Την Ανθρωπιά, την Αξιοπρέπεια, την Περηφάνια μας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο