Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (13-19/12)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα μεταφέρει το ιερό λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Νεόκαστρο επί τη εορτή του Αγίου Μοδέστου.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό για τα εγκαίνια της εκθέσεως αγιογραφίας "Βυζαντινός κόσμος" που θα φιλοξενηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (όπισθεν Βήματος Απ. Παύλου).

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην καθιερωμένη αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας όπου θα τεθεί σε προσκύνηση η χαριτόβρυτος κάρα του Αγίου Ιγνατίου και θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ιερομονάχου Ιωακείμ Καρεώτου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο