"Καταδρομική" επίσκεψη Καμμένου στη Βέροια - Απένειμε Αστέρα Αξίας και Τιμής σε ήρωα του έπους του '40


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τη Βέροια το πρωί της Πέμπτης (8/12), όπου απένειμε τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον Στρατιώτη (ΠΖ) Ιωάννη Κοζάρτση, μοναδικό επιζώντα έως σήμερα από τους τέσσερις ήρωες υπερασπιστές του πολυβολείου Π8, στο όρος Μπέλες, συμπολεμιστή του εφέδρου Λοχία (ΠΖ) Δημήτρη Ίτσιου.


Η τελετή έγινε στην έδρα της 1ης Μεραρχία Πεζικού "κεκλεισμένων των θυρών", καθώς δεν ενημερώθηκε ή προσκλήθηκε σχετικά ο τοπικός Τύπος, αλλά ούτε οι τοπικές αρχές, ενώ η παραμονή του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΣ στο διοικήτηριο της 1ης Μεραρχίας κράτησε λίγο.


Στη συνέχεια, με ελικόπτερο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου εγκαινίασε οκτώ διαμερίσματα ΣΟΑ στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ». Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΚΥΡΟΥΔΗ» των Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης, ενώ ακολούθως μετέβη στο Διδυμότειχο, όπου εγκαινίασε 13 διαμερίσματα ΣΟΕΠΟΠ στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΟΪΤΣΙΔΗ» και επισκέφθηκε το ΕΦ 126 στο Σουφλί.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο