Οι διακριθέντες από την Ημαθία στον 77ο Μαθηματικό Διαγωνισμό "Θαλής"

ΔΤ: Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα του 77ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», όπως αυτά ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΜΕ. 

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης:

-στους γονείς για τη στήριξη στις προσπάθειες των παιδιών τους

- στου; συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με κάθε τρόπο συνδράμουν αφιλοκερδώς τις προσπάθειες των παιδιών και το έργο του παραρτήματος.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν, συνεχίζουν να διαγωνίζονται στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ) το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017. Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και ο 9ος διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ», τον οποίο διοργανώνει το παράρτημα Ημαθίας για την Α' Γυμνασίου.

Για τους διαγωνισμούς «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» το Παράρτημα Ημαθίας διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει. Επίσης, στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (www.hms.gr) υπάρχει υλικό σχετικά με την ύλη των μαθηματικών διαγωνισμών, παλιότερα θέματα και λύσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμματεία στον αριθμό 23310-67107 ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν είναι οι:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο