Πανήγυρη Αγ. Ελευθερίου στον Διαβατό - Υποδοχή λειψάνου Αγ, Δημητρίου (δωρεάν μεταφορά πιστών από Βέροια)

Τη μνήμη του Αγίου Ελευθερίου τιμά την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ο Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένη Διαβατού, ενώ από την παραμονή της εορτής θα μεταφερθεί στο Ναό λειψάνου του Αγ. Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Στο Εσπερινό και στην Θ. Λειτουργία θα χοροστατήσει και θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
17:30 Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στα προπύλαια του Ιερού Ναού -  Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ - Αρτοκλασίες.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
7:00   Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ.
17:00 Εσπερινός και Ιερά Παράκληση των Αγίων.

* Ειδικότερα για τους προσκυνητές από την Βέροια, το τουριστικό γραφείο της κ. Αλατσίδου διοργανώνει δωρεάν μεταφορά από την Βέροια στο Διαβατό και επιστροφή πάλι στην πόλη. Αναλυτικά, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα αναχώρηση από πλατεία Ωρολογίου και πλατεία Ελιάς για την ακολουθία του Εσπερινού. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 8 το πρωί αναχώρηση από τα ίδια σημεία για την πανηγυρική θ. λειτουργία.

Τηλ. κρατήσεων και επικοινωνίας κ. Έλενα Αλατσίδου 23310-28291 /  6932274411 /  6936975960

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο