Σοβαρό πρόβλημα στην ύδρευση καταγγέλλουν κάτοικοι της Φυτειάς


Αν και βρίσκεται στην καρδιά του Βερμίου, η ορεινή Φυτειά Ημαθίας αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες σοβαρά προβλήματα στην ύδρευσή της, ενώ τις τελευταίες τρεις μέρες (και μάλιστα χρονιάρες) το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού στο InVeria.gr, το μισό χωριό έχει πολύ περιορισμένη ροή νερού ή δεν έχει καθόλου νερό!

Όπως μαθαίνουμε, τα προβλήματα δημιουργήθηκαν όταν κατασκευάστηκε νέο δίκτυο νερού στο χωριό, ενώ μένει σε χρήση και το παλιό, με αποτέλεσμα η δεξαμενή που γεμίζει από πηγές έξω από το χωριό να μην αρκεί. 

Μάλιστα, κάτοικοι αποδίδουν ευθύνες στην τοπική κοινότητα και στην ΔΕΥΑΒ για το θέμα, σημειώνοντας πως δεν μπορεί ένα χωριό που ποτέ δεν είχε πρόβλημα στην ύδρευση και μάλιστα στην καρδιά του χειμώνα, να έχει τέτοια προβλήματα και ακόμη να μην έχει δοθεί λύση. 

Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων, καθώς δεν μπορεί ένα χωριό με τόσους κατοίκους και μάλιστα χτισμένο στην "καρδιά" του - πλούσιου σε νερό - Βερμίου, να μην έχει το αυτονόητο, αδιάλειπτη πρόσβαση στο νερό.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο