Βοήθεια σε είδη συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό της Γ.Π.Α.Δ. Κ. Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και η βοήθεια που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, αντίστοιχα, ως εξής: 

- στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας", στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο - Ειδικό Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας (Ημαθία),

- στο εκκλησιαστικό – κοινωνικό Παντοπωλείον της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνα (Πιερία), 

- στο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Οδηγήτρια» (Πέλλα), Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (Κιλκίς),

- στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σιδηροκάστρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» (Σέρρες),

- στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στον Πολύγυρο.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας. Συγκεντρώθηκαν, ενδεικτικά, ρούχα, τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιγνίδια και σχολικά είδη. 

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω φορέων. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο