Χριστουγιεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ.


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η χριστουγιεννιάτικη  εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το Σωματείο Εργαζομένων της  ΑΛ.Μ.ΜΕ. για τα παιδιά των εργαζομένων της.

Η γιορτή έγινε στον πολυχώρο Βowling City Club, λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας.  Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα παιχνίδια με πολύ κέφι και γέλιο. Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της εκδήλωσης παρέσυρε και τους γονείς που έγιναν ένα με τα παιδιά τους στα παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Λουκανόπουλος Αποστόλης, και ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού της Μέσης, κ. Κυρατλίδης Ιορδάνης, εξέφρασαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους και μοίρασαν χρηματικά έπαθλα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα στα μικρότερα παιδιά των εργαζομένων από τον Αγιο Βασίλη και τα ξωτικά του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους γονείς και τα παιδιά τους να ανταλλάσσουν ευχές και να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο